Sista föreställningen

Nu är påskdramat avklarat för detta år. Såå tråkigt. Alla var så sjukt duktiga! Tack till ALLA!

Strax ska jag kila iväg på tjejgrupp.. Ha det gött!

Påskdrama

Kom nyss hem från kvällens påskdrama. Jag var inte hemma något mellan skolan och uppvisningen på kvällen.
Första föreställningen som var klockan 10 i förmiddags gick ganska bra. Alla var duktiga och kunde sina repliker och så men det var lite rekvisita som inte kom fram eller togs bort från scenen.
Andra föreställningen ägde rum klockan 18.30 och denna gången gick allt mycket bättre. Sångerna satt som en smäck, repliker kom ihågs, rekvisita togs fram och bort från scenen och danssteg funkade bra. Den föreställningen blev typ perfekt.

Det jag vill säga är att jag är så fruktansvärt glad och tacksam för eleverna i skolan, speciellt dem på högstadiet. Att göra en sån här grej, ett drama, gör att man kommer närmare varandra, alla samarbetar och man pratar med dem som man kanske aldrig ens har pratat med. Jag är så fruktansvärt glad för min skola, även om vissa dagar inte alltid är så roliga eller om man får mycket läxor. Det är när vi gör en sån här grej som man märker vilka underbara personer det finns. Lärare som peppar och hjälper till, utan de hade det inte blivit något drama! Utan alla duktiga elever, så hade det absolut inte blivit något drama. Alla behövs verkligen, för om en person inte är där så är det inte säkert att allt funkar.
Jag vill bara säga ett stort tack till ALLA som har hjälpt till i dramat, vad du än har gjort - ljud, ljus, dans, sång, roller, ja vad som helst så vill jag bara säga att DU är GRYM! Utan dig hade det inte blivit detsamma!♥

Jag tycker att det är så sorgligt att vår sista föreställning för detta år redan är imorgon och att det är sista gången vi spelar upp dramat med niorna.
Jag är så tacksam och glad för min skola, lärarna och eleverna! Jag tycker om er!

(Inte säkert att någon har läst allt, jag ville bara skriva av mig lite)

M Å N D A G


Gammal bild på snöflingor.

Hej på er!
Idag när jag kom till skolan så fick jag reda på att vi skulle öva på påskdramat fram till lunch :) Så det gjorde vi, roligt! :D
Imorgon ska vi ha två uppvisningar - en klockan 10 och en klockan 18.30. Dramat spelas upp på Albanoliden 1, kom gärna! Om du kommer på kvällen så kostar det 50 kronor/vuxen och 20 eller 25 kronor/barn. Kom gärna, det kommer bli jääättebra!

Efter övningen så åt vi lunch och sedan hade vi tre lektioner, sen slutade vi. Nu sitter jag här och ska väl äta nåt när mamma kommer hem.. Innan dess blir det kanske plugg å så.

Jag kom på att ni inte har fått se alla bilder från Gran Canaria och idag är det två månader sen vi kom hem.. Hehe.. Men om jag orkar och hinner så visar jag mer idag!

Alltså: Påskdramat visas upp tisdagen den 30:e mars klockan 10.00 och 18.30. På kvällen kostar det 50:-/vuxen och 20 eller 25:-/barn. Kom!

UPPDATERING:
det blir ingen Gran Canariablogg idag, men jag har ju snart påsklov och då lär det dyka upp något Gran Canariainlägg!