Tillbakablick på 2012 okt-dec

OKTOBER
Fotade mitt första bröllop själv, åkte till Sthlm för att fira farmor som fyllde 90 år, hade min första höstkonsert på Bäckäng med alla musikelever, var på Shaloms lära-känna-varann-eftermiddag och klädde upp mig på suit up day. Fotade och hade uppskattningskväll med tjejgruppen och i slutet av månaden drog vi till Uppsala och YOUTH och var där tills början av november. Det var fem SJUKT BRA dagar!!!
 
 

 
 NOVEMBER
Amadeus & Algot var här hemma - mys! Fotade Maria och sedan invigde vi äntligen vårt fantastiska ungdomsrum och skaffade även ett nytt namn; BKC ung. Var på Mariedal Cup med två av brorsorna, firade fars dag, var på MaryKay-kväll men en kompis och hennes storasyster, invigde ungdomsrummet med tjejgruppen, fick hem min fina canvastavla, fikade med goa klasskamrater och hängde i Sturehallen på KungCup och sedan i Gustav Adolfskyrkan på K.ung med fina vänner.
 



 
DECEMBER
Var ute och lussade, Bäckäng vs. Teknis ägde rum och såklart vann Bäckäng, snön kom, det var luciafirande på Bäckäng, pysslade med tjejgruppen, var på Jul på Liseberg med ungdomsrådet, var hos syrran med familj och adventsfikade, det var avslutning av ungdomssamlingarna, hade ett gäng goa tjejer hemma hos mig, slog in julklappar, var ute och åt med tjejgruppen, bakade pepparkakor, väntade in julen, åt julmat och firade jul, fick en gitarr i julklapp och avslutade 2012 med en fet dag på UNITE13!
#1 - - jenny forsberg:

Är det i erat ungdomsrum som ni har bibelordet på väggen? ;) Verkar som det är inne, vi har ett sånt med inte samma men ändå ;)

Svar: Ja det är det! najs, vilket bibelord har ni? :)

#2 - - jenny forsberg:

Är det i erat ungdomsrum som ni har bibelordet på väggen? ;) Verkar som det är inne, vi har ett sånt med inte samma men ändå ;)