Om konserter och långa dagar

fina classmates på estetisk kommunikation-lektionen
onsdag. Käre tider, den här veckan alltså! Tolvtimmarsdagar, hemma sent på kvällen och plugg på det. Japp, that's my week. Trodde inte den skulle bli så intensiv men jo, tydligen. Jaja, det är bara att gilla läget! Eftersom det är onsdag betyder det också bara musiklektioner hela dagen! På estetisk kommunikation håller vi nu på att repa inför en julkonsert vi har om ett par veckor - sjukt roligt! Insåg idag att det verkligen är många konserter och uppspel framöver vilket känns jätteroligt! Lucia, lovsångskväll, julkonsert, sjunga med kören... Spännande grejer!

Day in pictures

måndag. Betyder sovmorgon för min del vilket resulterar i en tidig löprunda. Just idag var det svinkallt men ack så vackert.
Efter frukost och fixande tog jag bussen till skolan och åh vädret idag har ju bara varit helt fantastiskt!
Påväg till skolan och mitt fina Bäckäng. Hade historialektion, lunch och sedan kör. Vi sjunger bl.a. "Some Die Young" av Laleh och idag lät det så fruktansvärt bra så man blev lycklig i hela kroppen.
Efter skolan övningskörde jag med pappa och fick samtidigt njuta av en fin men oj så snabb solnedgång.
Väl hemma hade pappa tagit fram julpyntet som kompletterades så fint med mitt egna lilla pynt som åkte upp igår. Guldstjärna på väggen, ljuslyktor och äntligen en fin stake i fönstret!
Även stjärnorna och ljusgirlangen var uppsatta när jag kom hem så nu är vi redo för julen här hemma! Myyyys.
En väldigt fin dag helt enkelt. Just because God made it. Nu ska jag ta tag i högen läxor som väntar på att göras. Wish me good luck!

Novembersöndag

Idag stod jag för maten här hemma. Det blev en kasslergryta med paprika, purjolök, gul lök, haricoverts, spenat, grädde, soja och kryddor. Riktigt gott med en god sallad till.
Till efterrätt blev det en kaffe latte. Jag älskar verkligen kaffe!
Passade även på att ta en liten promenad med mamma för att njuta av det fina vädret.