Vi ses, Edvin

 
 
Tror inte det var många som missade cancergalan på TV igår. Ett inslag under programmet var att årets idoler sjöng en låt som Edvin Berg påbörjat. Han dog tidigare det här året och för att hedra honom hade Laila Bagge Wahlgren hjälpt till att förverkliga hans dröm. Det var verkligen starkt och inte många ögon var torra under framträdandet. Idag sökte jag på hans namn på Youtube och hittade dessa klipp. Så härligt att se att han satte sin förtröstan på Gud. Ett sant föredöme. Vi ses, Edvin.

Lugnet efter stormen

Som bekant besökte stormen Simone även mitt hem, men ingen större skada är skedd vilket är skönt. Nu märks det också att hösten nästan är slut och att vintern är på ingång. Inte mycket löv kvar på träden nu och vår utsikt har blivit mycket bredare eftersom lummigheten är borta. Men tänk ändå vilken fantastiskt fin höst vi fick! Jag har i alla fall njutit.
 
Idag ska jag packa, städa och fixa inför Youth. Konstigt att vi drar imorgon men åh, det kommer bli så bra! Tagga!

tjugoåtta

 
Idag har jag hunnit med lite olika saker. Vaknade ganska tidigt och åt frukost. Gick ut och sprang i ösregnet så ja, jag blev rätt blöt men det var skönt att få komma ut lite! Har även hunnit övningsköra och träffa fina vännen Jennifer för en catch up. Det var länge sedan vi sågs "på riktigt" bara hon och jag så det var behövligt! Tänk att få ha vänner som vill samma sak i livet och som riktar in sig på samma mål. DET är värdefullt. Hon är så dyrbar!