gillar inte att skriva såhär

vill liksom inte skriva som rubrik att jag har lite bloggtorka men så är det nog. vardagen har sakterligen börjat komma igång igen och jag älskar det! men det är mycket som händer och jag försöker njuta så mycket som det bara går. därför blir bloggen lite lidande.
den senaste veckan har jag iaf hunnit med att vara sjuk & varit på teamsamling med BKC UNG och åh, den här hösten kommer bli så sjukt najs!
åkte till min syster och hennes familj och hälsade på förra helgen. på bilden till vänster håller Amadeus och jag på att måla. i förrgår gick jag barbent, förmodligen för sista gången i år. älskar att solen är framme och värmer, men att det fortfarande är kyligt i luften. hösten är på G! HALLELUJAH!
mys med mosters ögonstenar & en solig promenad med pappa.
 
livet är så bra just nu och jag njuter som sagt till fullo av rep, skola, vänner, skratt och solen.
"nu får tiden gärna stanna upp ett tag, jag kan inte minnas att jag mått så bra" 

första dagen, sista gången

sista första skoldagen. sistaårselev. & så galet taggad! älskar min klass, lärarna & Bäckäng. ska bli så spännande att se vad Gud har i kikaren för mig detta läsår. tror det kommer bli det bästa!
 
 
 
 
 
 
 
 

mintgrön mani & skolstart

idag har jag städat, tagit bilen till stan (älskar att köra!!!) och köpt ett pennfack, samt uppdaterat och fixat till peppväggen. mintgrön är, som ni kanske ser, min favoritfärg och jag använder den så mycket det bara går! 
 
imorgon börjar jag alltså sista året på gymnasiet - craziness for real! men så fort jag känner lite vemod så inser jag att det är verkligen är SISTA året och då blir jag bara taggad istället. tror detta år kommer bli riktigt, riktigt bra och som det ser ut nu så är mitt schema väldigt chill också, så det blir nog najs. tack Gud att du bär mig även detta läsår! AMEN.