gulddag

torsdag. och idag fyllde min kära klasskompis Olivia 18 år så jag, Vilma och Jenny passade på att pynta hennes skåp riktigt ordentligt. man fyller ju ändå bara 18 en gång i livet!
dagen fortsatte med historialektion som förgylldes med en kopp kaffe samt svenskalektion innehållandes satsdelar.
sista lektionen var retorik och åh jag tycker verkligen om människorna som jag lärt känna genom den kursen. så flummiga sista timmar och så mycket skratt. välbehövligt! mörkt var det ute när jag kom hem och snöade gjorde det också.
kallt men fint med ännu mera snö. kom hem och fixade en stor kopp te. även ikväll blir det en del plugg men idag är jag inte lika stressad eftersom flera prov blivit framflyttade. tänk va, så olika dagarna kan se ut. och idag var en gulddag. sång vid skåpen med fina klassisar, en massa flum och skratt och bara glädjeglädje. åh. älskar dagar som dessa. hoppas ni där ute också mår bra!

I will follow You

onsdag. och tänk att även en dag som börjar kasst kan sluta helt fantastiskt. allt tack vare min fantastiska klass, goa musiklärare och sist men inte minst min allsmäktiga Gud. Han har burit mig genom den här dagen och låtit mig få vara till användning för de runt omkring mig. enormt tacksam!

write your story on my heart

började dagen med att bli superstressad. förstår inte varför alla lärare lägger allt veckan innan lovet. så inför nästa vecka har jag förmodligen tre redovisningar och två prov samt läxförhör. tur att lovet är här om mindre än två veckor då! ska bli såå skönt. har iaf hunnit träna på håltimmen, skippade sånglektionen för att jag kände att jag inte pallade, var för uppe i varv. så nu har jag laddat inför en lång pluggkväll med nytt söderblomste och äppleskivor. hoppas bara att jag får mycket gjort nu.