götet med musikfamiljen

i tisdags åkte jag tillsammans med min klass till Göteborg.
första stoppet var världskulturmuseet där vi tittade på två utställningar.
så snygga vänner!
efter att vi analyserat färdigt utställningarna fick vi två timmar till att göra vad vi ville.
vi sa att om vi någon gång skulle åka till en riktig storstad skulle det bli kaos, för vi kunde knappt gå över gatan ens i götet utan att panika, haha.
Göteborg är en fin stad tyckte vi.
under de "lediga" timmarna passade vi på att gå till ett jättemysigt espresso house. där satt vi och fikade, pratade och skrattade.
därefter möttes vi upp vid denna staty för att sedan...
...ta en liten promenad till det huvudsakliga målet för dagen --->
Nefertiti! Göteborgs äldsta jazzklubb. det kändes som att kliva rakt in i en film från 50-talets New York.
nöjda och glada vänner.
efter en timmes konsert och en timmes jam var det dags att åka hem igen. är så tacksam för min fina klass, denna dag & alla skratt!

på tio dagar

tio dagar sedan sist. hej här händer det mycket. not. men som en kär vän till mig brukar säga: "livet kom emellan!" och precis så är det. jag är iväg på grejer hela tiden - i skolan, kyrkan, på gymmet eller med vännerna. eller som idag - en hemmadag med städning, massa gitarrspelande och bara vila. skönt med lediga lördagar. tänkte i alla fall försöka visa lite av allt som jag hittat på sedan sist...
 
har varit på Shaloms afterschool-häng och sjöng lovsång med bra vänner. vi provade ut studentmössor en dag! så G A L E T !
har njutit av hösten, alla dess fantastiska färger och den kyliga luften.
i måndags var det suit-up-day och vi klädde såklart upp oss! hade även uppspelning av våra sound-alikes i skolans cafeteria.
Petter var och föreläste på Bäckäng, vilket var grymt bra. han verkar va en riktigt go prick! igår följde jag med några klassisar till ett café där vi satt och snackade och skrattade.
frisörbesöksfredag var det för mig igår, och jag slingade håret och klippte det lite granna. påväg till skolan hittade jag det perfekta lövet.
efter att vi slutat gick jag och Emma ut på skolgården och kastade löv. hade tjatat på henne om det i flera dagar. ja, jag älskar hösten.

det största

när man är uppfylld av och har fått höra och bevittna vad Gud gör i ens eget och i andras liv hela tiden, att Han är med i varje liten detalj och varenda stort livsavgörande beslut. det gör att man inser att bekymmer och oro inte borde få ta så stor del av ens liv. för Han har ju omsorg! och han har lovat att för den som älskar Honom samverkar A L L T till det bästa. Han låter oss gå i förutberedda gärningar, och Han har lovat att vara med i allt. när vi kastar våra bekymmer på Honom och gör våra önskningar kunniga, finns det ingenting som kan hindra oss längre, för Han har kontrollen!
 
utan Honom, inget jag. så är det bara. älskar Jesus mer och mer för varje dag.