svar på tal

Har du gått någon fotokurs? Du tar så fina foton!! <3
tack så mycket! nej, jag har inte gått någon kurs. är självlärd och har ända sedan jag var liten älskat att fotografera. kommer ihåg när jag fick en mobil och den första frågan jag ställde var "hur många bilder kan man ta med den?", eller när jag snodde mammas mobil och fotade hela hela tiden. eller när hela familjen var utomlands och jag var typ sju år. då hade jag fått en engångskamera och räknade ut att jag kunde ta fyra bilder per dag för att filmen skulle räcka hela veckan. alltså! tänk vad snabbt allt utvecklas, haha.
 
Först måste jag säga att ditt förra inlägg var så bra, viktigt och modigt <3 Tänkte fråga hur du ska fira din student och om du har något skoj på gång i höst? Kramar!
åh tack. <3 ja det är så viktigt att ta upp! (ang detta inlägg). min student ska firas först med klassen - studentfrukost, skolavslutning och utspring. flakåkande, hem och fira med familj, släkt och vänner här hemma med öppet hus, och sedan häng med vänner ute nånstans. blir spännande att se hur dagen kommer bli! :D när det gäller hösten så har jag lite tankar, men eftersom inget är säkert än så väntar jag med att berätta något här. ni som känner mig väl, eller iaf umgås mycket med mig, vet nog på ett ungefär vilka alternativ jag står och väljer mellan.
 
Har du haft ätstörningar? 
ja, det har jag. önskar inte att någon ska behöva gå igenom det.

Hur länge har du tränat? Vad tränar du?
regelbunden träning har jag hållt på med sedan kanske 3-4 år tillbaka. det är lite olika, men just nu är det främst löpning och crosschallenge-pass. :)