fredagssysslor & fredagstankar

önskar dig en välsignad fredag!
 
trots att jag varit ledig/arbetslös/haft sommarlov sedan den 12 juni så är ändå känslan av fredag speciell. och just idag ska jag dra hem till min bror och svägerska som flyttat till Göteborg. ska bli mysigt! sedan väntar en helg med min älskade församling och på måndag drar jag ut på nya äventyr! mer om det senare.
 
idag när jag och mamma var påväg in till stan för att träna började vi prata om ett ämne som jag egentligen inte funderat så mycket på tidigare, men som verkligen tog tag i mig så pass att jag, efter att ha släppt av mamma på hennes gym, satt i bilen och grät. som att Gud planterade något i mig, något som han vill att jag ska djupdyka i, ta reda på mer om, studera och sedan kunna föra vidare till andra.
 
Gud fascinerar mig så mycket ibland. speciellt vid tillfällen som dessa. som en blixt från en klar himmel så bara BAM!  - lägger han något i mitt hjärta som berör mig så oerhört. en helt vanlig dag. det är så häftigt med Gud, att han kan göra varje dag till något extraordinärt. faktum är att jag vet att han gör varje dag till något speciellt, det är bara det att vi behöver öppna våra ögon och vara uppmärksamma på det. Han ger oss små hintar, och som min vän Viola säger, han strör glitter i våra liv, många gånger utan att vi märker det. och det gör han bara för att han älskar oss så oerhört mycket. det - om något, tycker jag är ett bevis på att han är Gud. han bryr sig om saker som han egentligen inte behöver bry sig om, bara för att vi ska må bra, och för att varje dag är skapad av honom och varje dag vill han att du och jag ska vara glada. wow. älskade Jesus!
 
idag är den dag Du har gjort, jag vill va glad, jag vill jubla i Dig!