luciavecka

(null)
> Veckans planer:
Jobba, träna, städa hemma & kanske beta av lite julkappshandling och bröllopsfix.

>Veckans festliga:
Danskurs & julbord med jobbet, ska bli så skoj! Och på söndag ska jag & David på This is Christmas i Stockholm.

(null)
>Veckans juliga:
Ska på min brorsdotters luciamorgon på hennes skola, ska bli så mysigt!

>Veckans mysiga:
Krama på David då vi gått om varann i typ en vecka & vara barnvakt för mina brorsdöttrar. Samt att komma hem från jobbet på kvällen, tända ljus, sätta på julmusik & krypa ner under en filt. Älskar det!
(null)
>Veckans måste:
Ringa de som eventuellt ska ha hand om musiken på vår vigsel. Hoppas & ber att det ska lösa sig!

>Veckans pepp:
En massa skoj som händer denna veckan & att jag nästa vecka får krama min familj!

bästa dagen 2017

jag jobbar mestadels nu för tiden. är mer på jobbet än jag är hemma, men det är bra, jag behöver allt jobb jag kan få inför det kommande bröllopet. och apropå bröllop så har jag ju inte berättat för er hur det gick till när min älskade David friade till mig. idag är det exakt fyra månader sen, så det passar väl ganska bra att berätta idag!
jag, David & hans pappa var i London i fem dagar, främst för att gå på Hillsong Conference. på lördag förmiddag åkte Davids pappa hem, medan vi skulle stanna ett dygn till. vi bytte till ett mer centralt hotell, checkade in på våra rum och gick sedan ut för att ta vara på en fin kväll. strosade mot Oxford street, gick in på M&M World och sedan drog vi oss mot Hyde Park. David hade hintat om att jag skulle ta på mig något som jag kände mig fin i, och även sagt att något som hade med Italien att göra skulle komma. det var bara det att vi beräknat tiden fel, det blev mörkare och mörkare ute, såg ut som ett oväder var påväg in, och när vi väl kom till den ingång vi skulle in genom i Hyde Park så var det låst, trots att det inte skulle vara det. David blev såklart besviken, men vi gick tillbaka till hotellet med förhoppningen att vi skulle kunna gå tillbaka morgonen därpå. 
på söndagen var det strålande sol och blå himmel, bättre väder än på hela resan! vi checkade ut från hotellet och gick och köpte kaffe innan vi drog oss mot Hyde Park & The Italian Fountains. så fint ställe! David stod och höll om mig och när vi stod där och tittade ut över ån känner jag hur Davids hjärta börjar slå supersnabbt och hårt. tänkte att "nu händer det!" Han vände sig till mig, berättade att han frågat min pappa en fråga en vecka tidigare, och att hans svar var ja. sedan sa han att han ville fråga mig samma fråga, gick ner på knä och tog fram asken med exakt den ring jag velat ha och frågade om jag ville bli hans fru - svaret var såklart ett glasklart JA! sedan stod vi där en bra stund och försökte få bra bilder på oss, kramades, kysstes och försökte förstå vad som precis hänt.
 
det knäppa var att det inte kändes som ett stort steg. allt har alltid känts så naturligt och självklart med David. varken att gå från singel till flickvän, eller från flickvän till fästmö har känts som en big deal. vilket är väldigt skönt också eftersom vi är så trygga och hemma med varandra.
när vi varit kvar lääänge vid the Italian fountains, gick vi vidare mot The Orangery, nära Kensington Palace för att äta frukost & fira vår förlovning. SÅ fint ställe! klassisk musik som spelades i bakgrunden, stora fönster, pelare & skulpturer, bra personal och supergod mat. min David är bäst på att skämma bort mig. detta hade han planerat i över två månader <3 älskar honom så mycket. dagarna efteråt försökte vi först förstå vad som hänt, och sedan ringde vi runt till alla våra nära och kära för att berätta den glada nyheten.

jul igen & brudklänningsköp

man älskar ju att julen är här igen! vi har pyntat vår lilla stuga och när jag kommer hem efter jobbet om dagarna så tänder jag ljus och sätter på julmusik. känner mig mer hemma och njuter mer än nånsin av det!
 
för några veckor sedan var jag nere i Borås hos familjen och hälsade på. det huvudsakliga syftet med resan var att leta brudklänningar med mamma och min syster, och TACK JESUS, jag hittade den! var supernervös innan, kallsvettades typ haha. men jag hittade den, och dessutom kunde jag justera, lägga till, ta bort - ja, ändra den till precis så som jag ville ha den utan extra kostnad. hittade den på Ivory & Grace i Mölndal, så sjukt bra service och trevlig personal. man kände sig trygg i deras händer. fick till o med rabatt, då de skulle ha invigning ett par veckor efter att vi varit där. från början låg den över vår budget, men de erbjöd mig rabatten, såå tacksam för det!
 
så nu är brudklänningen färdig, inbjudningarna påväg och om ca 160 dagar gifter jag mig?! så sjukt!
 
(null)