Samma snack igen

Kände att jag behövde skriva av mig lite. Om skolan. Igen. Hehe. Vet att det är det bestående ämnet här på bloggen men det är där jag spenderar mina dagar. Det är typ mitt liv just nu. Det är i skolan och kyrkan som jag hänger. Har kommit på att om man pluggar riktigt ordentligt så känner man sig så duktig efteråt. Och en annan sak jag kommit på är att på nåt konstigt sätt gillar jag ändå att plugga. Det här blir så svårt att förklara men det är på nåt sätt ändå rätt bra. Man vet vad man ska göra. Fast oftast är det väldigt motigt före. Men efter så känns det bra :)
Så alla ni där ute som går i skolan - njut! Jag tror att jag kommer sakna skolan när jag tagit studenten, men å andra sidan så längtar jag efter att få ledigt nu. Det är skönt att vara ledig en viss tid, men om man är det länge och inte gör så mycket på dagarna så blir det väldigt långtråkigt. Så läxor är ett bra sätt att få dagen att gå på.

Äh, nu är det bara massa pladder, tror knappt ni fattat vad jag menar men det är inte så konstigt för jag tror knappt att jag själv fattar. Haha. Men ha en fin kväll alla ni där ute!