sol, sommarkänsla & grönska

igår bakade jag äntligen bullar, efter att ha varit sugen på att baka i flera dagar. hälften vanilj och hälften kanel.
efter det tog jag en långpromenad i kvällssolen i mina nyinköpta shorts. höga i midjan och helt perfekta. och tänka sig att det fortfarande var varmt klockan sju på kvällen, sommaren är verkligen nära!
läste på altanen och åt kvällsmat med en film på datorn.
idag var jag i kyrkan och BKC UNG ledde lovsången. efteråt åkte jag och min storebror hem till min andra bror och hans familj. vi åt grillat och jag busade med Algot.
efter maten gick vi ut och fotade lite, gick till en lekpark och plockade vitsippor.
guldklimpar!
planerade veckan lite när jag kom hem...
och så åt jag mellanmål på altanen tillsammans med en väldans bra bok. mycket bra helg. nu sitter jag och laddar för en ny vecka med bra musik i högtalarna. får ju äntligen gå till skolan imorgon, har saknat alla fina vänner så mycket! har ju inte träffat dem på över två veckor nu...! sen så är det ju bara tre skoldagar denna vecka, sedan långhelg igen. och vi ska bland annat sjunga in våren med hela kören på onsdag. mycket skoj! njut av solen, vänner, och ha en fin vecka! kram.

it's springtime baby

ett annorlunda avslut på lovet

i måndags kväll åkte jag in till sjukhuset efter att ha svimmat. stannade där i närmare ett dygn och fick sedan komma hem. det var inget allvarligt, men är fortfarande inte helt frisk vilket gör att jag måste vara hemma från skolan. missar alltså flera nationella prov, och en massa andra lektioner. jag, som aldrig annars är hemma från skolan har nu varit hemma flera dagar i rad. tror nästan det är rekord för min del. blir frustrerad på att jag inte orkar gå ut o röra på mig i det fina vädret och att jag kommer ha en massa att ta igen i skolan. nåja, det är väl bara att bita ihop I guess. folk har ju gått igenom värre saker så jag ska inte klaga! har iaf fantastiska vänner som kommer förbi med blommor och presenter, skickar sms och frågar hur jag mår, pratar med lärarna så att de hör av sig och frågar hur de kan underlätta och minska stressen för mig, föräldrar som pysslar om mig och en familj som ber för mig. världens finaste människor!