klädval och sånt

fick helt plötsligt värsta bloggsuget efter en lång bloggtorka. en ny tanke är att jag ska börja lägga ut lite outfitbilder och det känns SÅ töntigt, för detta är verkligen inte en modeblogg och vill inte lägga alltför mycket fokus på det yttre men jag själv brukar bli så inspirerad av sådana bilder och tänker att, jaa, why not liksom. men som sagt, det blir ingen modeblogg dethär inte. nono. men lite klädbilder här och där kommer i framtiden dyka upp! så. här kommer dagens.
tröja från H&M, kjol från Helping Hand i Uppsala, leggings kommer jag ej ihåg. klocka från Ur&Penn, samt halsband från GinaTricot. jepp. så kan det gå! mycket 90-tal och estet över det hela. i like.

snicksnack

tjo tjena hej. sitter på svenskalektion och har gjort färdigt uppgiften. vi är i ett klassrum med så fin utsikt över snövitpudrade hustak och en massa träd. åh. hade världens håltimme innan idag så jag och fina flickorna gick och satte oss på ett café och pratade i typ två och en halv timme. och jag blev så sugen på att börja skriva texter igen och sedan försöka tonsätta. för jag har ett antal texter som jag skrivit och som jag verkligen tycker om men att sätta melodi till de känns så galet svårt. vi pratade om det idag, att det känns så utelämnande att ha skrivit något på svenska och att sedan spela upp det för någon annan. det är så personligt liksom. men åh det hade varit så roligt. har inte skrivit så mycket musik innan men skulle verkligen vilja lägga ner mer tid på det i framtiden. det är ju ett så bra sätt att uttrycka sig på. japp, så får det bli. i eftermiddag ska jag och Jenny repa med bandet inför gymnasiearbetet. tror det kommer bli väldigt väldigt bra. skulle va så skoj om nån av er ville komma och lyssna :) den 26 & 29 mars är ni välkomna. så pepp! haregött haaaaj.

en söndag, en måndag, en tisdag

en söndag då solen lyste.
en söndag då tulpaner lyste upp dagen ännu lite mer och då jag och Jenny lyssnade på kören från Södra Vätterbygdens Folkhögskola.
en söndag då jag och Lady var ute och njöt av vädret.
en måndag då jag gjorde egen galet god granola och bakade tårta.
en tisdag då någon sköning satt upp komplimanglappar på alla speglar på min skola.
och en tisdag då vi firade Emanuel som fyllde 25 år.