Sista dagen som sjutton

idag har jag haft resursdag vilket har inneburit bl.a. utvecklingssamtal. 
och åh! jag vet att jag säger detta hela tiden men våren är verkligen här!
det kändes i hela staden idag.
strålande sol och varma vindar gör mig så lycklig.
älskar min fina stad!
och idag är även min sista dag som sjuttonåring. imorrn blir jag arton, myndig. så konstigt! kommer ihåg när jag var yngre och tänkte att "nu är det fyra år tills jag blir arton" och imorgon är den dagen här. tiden springer!

You will never fade away

måndag. och åh, den här dagen har verkligen varit så bra! haft roligt i skolan med fina vänner och sen så var det ju plusgrader och sol!
på kvällen blev himlen helt knallrosa också (syns inte så bra på bilderna) och jag myste till det med tända ljus.
har även hunnit med en löprunda och idag var det riktigt skönt för första gången på länge.
njöt till tusen av Guds vackra natur. så med lovsång i öronen och en underbar miljö att springa i kunde jag bara konstatera att äntligen, äntligen är våren nästan här!
och så slapp jag ta på mig mjukisbrallorna uppepå träningstightsen, och tänk, jag frös inte! måste betyda att det blir en tidig vår i år. och jag är inte den som tackar nej till det, inte!

and throw my future into Your hands again

helgen har mest bestått av att ta det lugnt. en löprunda, lite artonårsfirande av en fin vän, plugg och planering. för i veckan som kommer fyller jag myndig och det ska fixas en del inför det. kul men mycket att tänka på! och så måste jag plugga en massa nu på helgen egentligen så jag ska slippa det på själva födelsedagen. spännande, spännande.