ett år på LOBC

 
igår slutade jag bibelskolan. ett läsår har redan gått och jag förstår ingenting. saker som hände i höstas känns extremt långt borta, samtidigt som tiden har rusat fram.
men detta år alltså. det har varit fantastiskt, spontant, roligt, jobbigt, kämpigt, tungt, givande, utrustande, galet, upplyftande, upplysande, och en grund för hela min framtid har lagts. Jesus har ännu mer fått bli den fasta klippan jag står på och bygger mitt liv efter. det går inte att beskriva allt jag varit med om eller gått igenom, men det jag kan säga är att, oj vad bibelskolan är nyttig. oj vad alla kristna borde gå bibelskola. oj vad jag har fått lära mig om Gud och kristendomen, fått se att allt hör ihop och går in i varann.
Bibeln har blivit MITT kärleksbrev från Gud, och inte bara en bok man som kristen "borde" läsa. min tro har vuxit sig starkare och jag personligen har blivit så mycket säkrare i min relation till Gud, andra människor och mig själv.
är så extremt tacksam för detta år, alla FANTASTISKA människor som jag fått lära känna, alla "aha"-upplevelser jag fått under lektionerna, alla lovsångs- och bönestunder. alla häng, skratt, givande samtal, galna stunder.
 
inser nu att ett år som detta verkligen är en förmån att få ha varit med om. att bara sitta och ta in och lära sig om Gud, få tid till att be och lovsjunga varje dag i en familjär atmosfär av kärlek, gemenskap och respekt. jag har fått vänner och minnen för livet. bibelskolan är lätt något av det bästa jag har valt att göra.

blomsterflickor i vårstockholm

jag är en sån människa som älskar naturen och de olika årstiderna. tycker att varje årstid är hur vacker som helst om den är sig själv fullt ut. umgås man med mig kommer man att behöva stå ut med att jag ständigt säger MEN TIITTAAA VAD VACKEEERT ASSÅ ÅÅÅÅÅH. att vara i naturen är bland det bästa jag vet. så, att åka till kungsträdgården och se körsbärsblomningen där var självklart för mig.
åkte dit med dessa blomstertjejer. de blev prydda med blomkvistar i håret av några tjejer vi träffade där.
efteråt blev de riktiga fotokändisar och jag vet inte hur många det var som kom fram och ville fota, prata eller som stod och tittade på oss.
det var länge sedan jag skrattade så mycket som den dagen.
älskar att umgås med människor som man kan känna sig helt och fullt avslappnad tillsammans med.
ja, ni ser ju bara. så bra.
fina evelina och sarah.
så bra tjejer! guld rakt igenom.
sedan vandrade vi vidare, mina blomsterflickor och jag.
och sen var det dags att åka hem.
tacksam för en fin dag med finaste vännerna.

Valborg

så blev det Valborg och den firades med grill hemma hos mina fina vänner Evelina & Johannes. vi var ett helt gäng som träffades och hängde
efter att ha ätit och lekt lekar drog vi vidare mot den traditionella brasan
bra dag med ännu bättre människor